Jazz- ja bluesmusiikki ovat olleet suosittuja jo vuosien ajan. Jotkut artistit ja bändit ovat auttaneet tämän musiikkityylin kehittämisessä. Heidän valtava panoksensa tähän musiikkiin loi vahvan tämän päivän maailmassa. Sillä jazz ja blues ovat nykyään suosittua musiikkia. Täältä löydät tietoa kaikkien aikojen parhaista jazz- ja bluesyhtyeistä.

The Jazz Messengers

Tämä oli suosittu jazz-yhtye 50-luvun alussa. Rumpali Art Blakey johti tiimiä ja ihmiset tuntevat bändin hänen nimellään. Yhtye teki jazzmusiikkia 35 vuoden ajan, ja pitkällä musiikkiurallaan heillä oli 47 studioalbumia, kaksi ääniraitaa ja 21 live-albumia. Bändi antoi vahvan perustan nuorille muusikoille tuona aikana.

Art Ensemble of Chicago

Heidät tunnetaan yhtenä 70- ja 80-luvun vaikutusvaltaisimmista jazz-yhtyeistä. Heidän musiikkinsa oli fuusio jazzista afrikkalaisen ja eurooppalaisen musiikin kanssa. Tämän bändin säveltäjät ja improvisaattorit olivat erittäin lahjakkaita.

Muddy Waters

Tämä on yksi kaikkien aikojen parhaista bluesbändeistä. He ovat osa Rock’n Rollin Hall Of Famea. Tämän bändin musiikki inspiroi edelleen monia nuoria jazzartisteja.

Butterfield Blues Band

Bändin kappaleissa on sävyjä perinteisestä ja modernista bluesista. He tuottivat musiikkia tulevaa sukupolvea varten. Muusikot olivat hyvin koulutettuja ja se ilmeni heidän esityksistään.

Näiden bändien musiikki on unohtumatonta. Ne ovat inspiraationa nuorien taitelijoiden sukupolvelle. Ne käyttivät täydellistä sanoitusten, melodian, instrumenttien ja esiintymisen yhdistelmää.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *