Jos olet käynyt aikaisemmin jazzkonsertissa tai muun tyyppisissä konserteissa, tiedät Kuinka vaikeaa ja stressaavaa lippujen ostaminen voi olla. Saatat jäädä ilman lippuja, jos et tiedä oikeaa lähestymistapaa niiden saamiseksi. Liput jazzkonsertteihin sekä muihin konsertteihin myydään nopeasti. Tässä on joitakin vinkkejä, joiden avulla voit saada lippuja suosikki jazz- ja blueskonserttiisi.

Rekisteröidy ennakkomyyntiin

Rekisteröidy ennakkomyyntiin - Vinkkejä Konserttilippujen Hankkimiseen

Rekisteröitymällä jokaiseen ennakkomyyntiin lisäät mahdollisuuksiasi saada lipun. Ennakkomyynnistä voidaan ilmoittaa faniklubissa, e-uutiskirjeessä tai muissa paikoissa. Rekisteröidy vain kaikkialle ja saat positiivisen vastauksen ainakin yhdeltä niistä.

Täytä tiedot etukäteen

Suurin osa konserttilipuista myydään jälleenmyyjien kautta. On hyvä idea antaa jälleenmyyjille tietosi etukäteen, jotta silloin kun liput tulevat myyntiin, he voivat varata lipun sinulle. Tämä tekee lippujen ostamisesta sujuvampaa.

Vieraile useammilla jälleenmyyjillä

Vieraile useammilla jälleenmyyjillä - Vinkkejä Konserttilippujen Hankkimiseen

Jos lippuja myydään useammalla kuin yhdellä jälleenmyyjällä, sinun on oltava myös jonossa useammilla jälleenmyyjillä. Tämä lisää mahdollisuuksiasi saada liput. Jos päädyt varaamaan enemmän lippuja, hankkiudu vain eroon niistä, joita et halua. Useamman kuin yhden lipun saaminen antaa sinulle mahdollisuuden valita parhaan paikan.

Pystyt nappaamaan liput suosikkikonserttiisi, jos noudatat näitä vinkkejä. Sinun ei tarvitse jättää yhtään konserttia väliin, koska et onnistunut saamaan lippuja.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *